MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MONIQUE-PRINCEN--NIEUWSBRIEF-14-JANUARI-2021
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Monique Princen | Nieuwsbrief 14 januari 2021

Inmiddels zijn we al weer in d 2e werkweek van 2021. We gaan een spannende tijd tegemoet. Wanneer gaat onze economie weer op volle toeren draaien. We weten het niet. Helaas houdt het Coronavirus geen rekening met ons ondernemers. Wat we wel zeker weten is dat er wel weer een moment komt dat onze economie van het slot af gaat. En laten we samen zorgen dat we daar dan klaar voor zijn.

De komende tijd zullen we dan ook diverse programma’s aan gaan bieden. Zo organiseert onze businesspartner LIOF een webinar over internationaal zaken doen. Voor degene die wel eens nagedacht hebben om de grens over te gaan: meld je aan. Wat kunnen we allemaal met DATA. Het MKB Datalab organiseert mini masters. Het MKB Datalab is in Brabant succesvol geweest. Meld je aan. Ook zeker interessant voor retail, horeca en evenementenbranche.

Neem ook eens een kijkje op www.coronacalculator.nl. Met behulp van deze tool zie je in 1 oogopslag of je gebruik kunt maken van steunmaatregelen.

Verder doe ik nogmaals een oproep. Laten we onze locale ondernemers in de horeca- en retailbranche zoveel mogelijk steunen. KOOP LOKAAL. STEUN DE COLLEGA ONDERNEMER. We willen straks allemaal weer mooie bruisende binnensteden bezoeken.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV