MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MARTIJN-VAN-HELVERT--NIEUWSBRIEF-SEPTEMBER-2023
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief september 2023

Beste ondernemer,

Op 22 november zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Alle partijen bereiden zich op dit moment voor en schrijven hun verkiezingsprogramma. Hierin ligt een kans voor ondernemers, maar die kans verzilvert zich niet vanzelf. Immers, de meeste programma-schrijvers van de politieke partijen zijn geen ondernemer. Wij moeten hen dus informeren en adviseren om de juiste plannen voor ondernemers in het programma te zetten. Hier zijn we in de afgelopen weken druk mee in de weer geweest en nog steeds. En dit is ook hard nodig! Het huidige demissionaire kabinet wil in de begroting voor het komende jaar weer 2 miljard euro nieuwe lasten bij ondernemers leggen om hun nieuwe wensen te bekostigen. Op 20 november is onze ALV; daar zullen we Limburgse kandidaat-kamerleden uitnodigen om hun te bevragen over hun ideeën hierover. Dan kunnen wij als ondernemers een verstandige keuze maken op 22 november. Intussen wens ik jullie een lekkere omzet in september en alle goeds en gezondheid voor thuis.

Veel groeten van je voorzitter, Martijn van Helvert

0652555000Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV