MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MARTIJN-VAN-HELVERT--NIEUWSBRIEF-9-NOVEMBER-2022
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief 9 november 2022

Beste ondernemer,

Over 2 weken is onze ledenvergadering in het voetbalstadion van Fortuna Sittard. Vergeet je niet aan te melden.

Dat kan ook al in onze nieuwe MKB-app. Heb je hem nog niet op je telefoon? Download hem direct en je hebt toegang tot al onze leden en evenementen. Vind je het lastig om de app te installeren? Bel of app me even: Ik help je graag. Het is binnen een minuut gefikst. 

Deze week was ik op bezoek bij de ondernemersbijeenkomst van de gemeente Roerdalen om samen met onze partners KVK en Keyport met MKB-ers in gesprek te gaan over de uitdagingen. Met de wethouder van Roerdalen spreken we nu over een eventueel partnerschap tussen MKB-Limburg en Gemeente Roerdalen.

Donderdagochtend ben ik te gast bij een ondernemersbijeenkomst in Heerlen over 'Aod op Nuuj’. Hier komen ondernemers bijeen die dit maatschappelijk evenement in Heerlen financieel ondersteunen. Dit geeft maar weer aan dat de maatschappelijke taak van MKB-ers groter is dan alleen een zaak hebben. Ondernemers dragen de samenleving. De organisatie van een lokaal evenement vraagt echt niet aan Ali Express of Bol.com om het evenement de sponsoren. Dat doen altijd lokale ondernemers.

Afgelopen week ben ik ook druk in de weer geweest met het probleem van grenswerkers die na corona meer thuis blijven werken. Hierdoor raken zij  en de werkgevers in de problemen met de belastingen en sociale lasten. Ik heb staatssecretaris Van Rij van 'belastingen en met de Minister van Financiën van NRW, dhr. Marcus Optendrenk gesproken. Beide heren hebben de intentie dit op te lossen en we zijn bezig met de organisatie van een bijeenkomst met beide heren bij een bedrijf aan de Nederlands-Duitse grens. Hier horen jullie binnenkort meer over.

Met een aantal bakkers bezoek ik donderdag het debat in de Tweede Kamer over de energielasten. Wees ook welkom.

Ik wens jullie weer een mooie week en ik zie je op onze ledenvergadering op 24 november. Ik zorg dat we iets lekkers te eten en te drinken hebben.

Groet,

Martijn van Helvert
Voorzitter
06 52 555 000

  Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV