MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MARTIJN-VAN-HELVERT--NIEUWSBRIEF-6-OKTOBER-2022
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief 6 oktober 2022

Beste leden,

In de afgelopen week ben ik als voorzitter flink op pad geweest om te duwen en te trekken in Den Haag aan de regelingen die worden bedacht door onze Ministers en Staatsecretarissen. Ik ben erg blij dat Jacco Vonhof als voorzitter van MKB-Nederland altijd open staat voor de geluiden uit Limburg.

Zowel een regeling voor de energieprijzen, als een regeling voor het terugbetalen van de belastingschuld als gevolg van corona, zijn de onderwerpen, waar de bestuurders en volksvertegenwoordigers onze input hard nodig hebben. Het is duidelijk te merken dat ambtenaren en bestuurders geen ondernemer zijn en dat zij het soms lastig vinden zich daarin in te leven.

Maar ik praat hen graag bij.

De wil bij de overheid is er wel om met een regeling te komen voor MKB-ers die veel energie gebruiken, zoals tuinders, bakkers, steenbakkers, metaalsector etc., maar zonder blikken of blozen wordt dan gesteld dat die regeling er op zijn vroegst pas in april 2023 zal zijn. Dat is te laat. Maar daarover meer in het artikel over energie in deze nieuwsbrief.

Goed nieuws! De nieuwe MKB-Limburg-app is online. Heb je hem nog niet ge-download? Doe het direct. Daardoor heb je direct toegang tot het gehele netwerk, je kunt je direct inschrijven voor evenementen en je kunt het voorwoord van de voorzitter direct lezen;-) Je hebt hierover een mail gekregen. Heb je de mail niet gekregen over de app? Laat het me gelijk weten. Dan lossen we het op.

Met de app kunnen we elkaar ook in moeilijk tijden bereiken en vasthouden.

Laat me weten als je ondernemers kent die ook lid willen worden van MKB-Limburg. Dan bel ik hen even op.

Veel groeten,

Martijn van Helvert
Voorzitter
06-52555000

    Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV