MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MARTIJN-VAN-HELVERT--NIEUWSBRIEF-21-OKTOBER-2022
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief 21 oktober 2022

Beste ondernemers,

Afgelopen week werd duidelijk dat de regeling voor de inkomensderving van de waterschade daadwerkelijk van start gaat. RVO gaat dit uitvoeren onder auspiciën van de Provincie Limburg. In het overleg met gedeputeerde Stefan Satijn heb ik aangeboden dat MKB-Limburg graag meehelpt aan de goede uitvoering. Daarnaast blijven we in goed overleg over de voortgang. Als je dus iets ziet of hoort over de uitvoering van de regeling, of als je juist te weinig hoort: Laat het mij weten, zodat ik daarmee naar de Provincie Limburg kan gaan.

Vanuit MKB-Limburg zijn we zeer dankbaar voor al het werk dat Tibert Lagarde van MKB-Limburg regio Zuid met zijn team heeft gedaan. En nog steeds is Tibert zeer betrokken. Vele mensen hebben bijgedragen aan de lobby richting Den Haag om een goede en degelijke regeling op poten te krijgen. De burgemeester van Valkenburg Daan Prevoo en de gedeputeerde van de Provincie Limburg Stefan Satijn hebben constant de nek uitgestoken. Maar bovenal zijn vele ondernemers en vrijwilligers maanden in de weer geweest met deze zaak. Onze vrienden van LWV en van MKB-Nederland zijn we ook dankbaar voor alle hulp.

In de afgelopen weken ben ik bij vele wethouder van verschillende gemeenten op bezoek geweest. Het aantal partnergemeenten van MKB-Limburg groeit. Steeds meer gemeenten willen goed contact houden met ondernemers. De wil is er zeker, de uitvoering is soms nog erg lastig in gemeenten. Daarbij wil MKB-Limburg graag meedenken en meewerken.

We zijn in het bestuur ook druk bezig met de voorbereidingen voor de Ledenvergadering in november en onze plannen voor het komende jaar. Zeker na corona willen we nóg betere bijeenkomsten organiseren. Ook willen we zorgen dat leden beter contact kunnen zoeken en vinden met elkaar. Het product dat MKB-Limburg wil aanbieden moet nóg sterker en breder worden. Ook op ons kantoor in het Ondernemershuis zullen we met onze kleine organisatie de werksystemen verbeteren, zodat we meer kunnen doen en efficiënter kunnen werken.

Dit zal investeringen in tijd en geld kosten, maar het is noodzakelijk voor ons als ondernemers. Daarover zal ik jullie op de ledenvergadering meer vertellen. Geef je dus op voor de ledenvergadering op 24 november a.s.. Daar moet je bij zijn.

Veel succes met ondernemen deze week.

Mocht je een con-collega kennen die wellicht lid wil worden van onze businessclub: Laat het me weten, dan geef ik haar of hem een belletje.

Veel groeten,

Martijn van Helvert, Voorzitter MKB-Limburg
06 52 555 000

     Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV