MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MARTIJN-VAN-HELVERT--NIEUWSBRIEF-2-JUNI-2022
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief 2 juni 2022

Beste ondernemers,

“Mijn pleidooi is om tempo te maken!” Die woorden klonken afgelopen dinsdag door de Tweede Kamer. Het gaat over de afhandeling van het beloofde geld voor door hoog water getroffen ondernemers. Daags na de ramp is geld beloofd, maar het is nog niet uitgekeerd. “Betaal wat is beloofd!” zo stelt het Limburgse Kamerlid Knops.

Het kabinet geeft aan dat het geld zal worden overgemaakt naar de provincie Limburg. De provincie mag het geld dan verdelen. Het is goed dat getroffen ondernemers duidelijkheid krijgen. Met vele instanties en politici hebben we hiervoor gestreden.

Onze volgende speerpunten, waarbij we weer optrekken met MKB-Nederland, zijn de Bedrijfs-Opvolgings-Regeling (BOR) die onder druk staat, het grijs kenteken dat wordt afgeschaft (je zult maar een paar busjes hebben rijden.) en de sterk dalende brandstofprijs in Duitsland; of beter gezegd de hoog blijvende brandstofprijs in Nederland. Hierover zal ik jullie op de hoogte houden.

Tot slot wil ik jullie attenderen op een leuke activiteit van onze sterk groeiende Businessclub. Graag zou ik met een aantal vitale leden als groep meerennen in een run in Limburg van 10 of 21 km. Voordat we een run uitkiezen, wil ik even inventariseren in welke mate hiervoor belangstelling bestaat. Laat me even weten via een mailtje of een appje of jij mee zou willen rennen.

Ik wens ons allemaal weer veel werkvreugde deze week, Groeten namens heel het team op kantoor,

Martijn van Helvert,
Voorzitter MKB-Limburg
06 52 555 000
voorzitter@mkblimburg.nl

  

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV