MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MARTIJN-VAN-HELVERT--NIEUWSBRIEF-15-MAART-2023
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief 15 maart 2023

Beste ondernemer,

Graag informeer ik jou over mijn recente bezoek aan het Europees Parlement en de Europese Commissie. Tijdens mijn bezoek heb ik samen met landelijk voorzitter Jacco Vonhof gesproken en met enkele leden, Rinzema (VVD) en Berendsen (CDA) van het Europees Parlement om de belangen van onze leden te behartigen en de samenwerking tussen het MKB in Limburg en de Europese Unie te versterken. We hebben ook gesproken over de kansen voor een ondernemersfonds, nu banken zeer terughoudend zijn om financieringen te leveren.

Ook hebben we de oplossing van het fiscale probleem van Grenswerkers een stap verder gebracht.

Tot slot hebben we ook gepleit voor de indirecte kostencompensatie voor grootgebruikers van duurzame energie. De EI heeft dit goed geregeld. Het Nederlandse kabinet moet dit wel in willen boeken in de begroting. Het zou spijtig zijn als het kabinet dit laaghangende begrotingsfruit niet wil plukken voor ondernemers.

We blijven in deze dossiers ook jouw belang behartigen.

Meld je in onze MKB-Limburg-app met 1 klik nog even aan voor onze zeer korte alv met aansluitend diner en ondernemers-theater op 21 maart. Graag tot dan.

Ik wil je bedanken voor jouw steun aan het MKB in Limburg en onze inzet voor het versterken van de positie van het midden- en kleinbedrijf in Europa.

Veel groeten van jouw voorzitter,

Martijn van Helvert

06-52555000Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV