MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MARTIJN-VAN-HELVERT--NIEUWSBRIEF-15-DECEMBER-2022
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief 15 december 2022

Beste ondernemers,

We gaan op weg naar Kerstmis. Voor veel ondernemers in de retail is dit een drukke maand waarin een grote omzet gemaakt moet worden. We wensen onze collega-ondernemers een succesvolle maand toe. Aan de andere kant is de donkere maand van december ook voor veel ondernemers een maand waarin alvast wordt teruggekeken op het afgelopen jaar. Daarin waren mooie momenten, maar ook pittige tot zelfs zeer zware tijden te herkennen.

Ondernemers zijn van nature positief ingesteld. Dat wil niet zeggen dat een ondernemer geen moeilijke momenten kent. Zeker niet. Het gaat erom hoe we als ondernemers met de moeilijke momenten omgaan. We staan weer op als we vallen en proberen het opnieuw of op een andere manier.

Kerstmis is van oudsher het feest van het vieren van licht in de duisternis. Dat is bij uitstek het feest dat past bij ondernemers. Hoe donker de duisternis ook is; ondernemers zoeken en vinden altijd wel weer een lichtpunt, waarop zij en anderen zich kunnen richten. Dat is zeker het vieren waard.

Namens het hele bestuur en namens alle medewerkers op kantoor, wens ik u dat lichtpunt toe deze maand voor uzelf en wellicht kunt u ook het lichtpunt voor anderen zijn. Tevens wens ik u -op de eerste plaats prive, maar daarna ook zakelijk- een succesvol 2023 toe.

Veel groeten van uw voorzitter,
Martijn van Helvert
0652555000

    Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV