MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUWE-PARTNER--SMARTZ
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuwe partner | Smartz

Dennis Baetens, mede-eigenaar van Smartz heeft samen met voorzitter Martijn van Helvert een langdurige samenwerking ondertekend! 
Per 1 september 2022 zal Smartz de komende 3 jaar onze partner zijn die jouw vraagstukken kan beantwoorden op het gebied van Robotisering in jouw bedrijf. 

Smartz richt zich specifiek op het Robotiseren van administratieve en repetitieve taken van medewerkers voor met name MKB bedrijven.
Daarnaast zorgen wij ook voor het efficient via een robot en/of API wegschrijven van data van het ene systeem in het andere systeem.  

Smartz is een echt Limburgs bedrijf en heeft kantoor in Sittard.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV