MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUWE-MEDEWERKSTER--SANDRA-ROEMEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuwe medewerkster | Sandra Roemen

Vandaag stellen we je graag voor aan Sandra Roemen. Op 1 februari jongstleden is Sandra gestart in de functie Relatiebeheer & Events. Sandra werkte voor haar start bij MKB Limburg bij onder andere Makro Nederland, SCHUNCK, Visit Zuid-Limburg en de Fletcher Hotel Groep. Hierdoor heeft ze veel ervaring in relatiebeheer, eventcoördinatie en projectmanagement. De functie bij MKB-Limburg combineert ze met haar eigen bedrijf in interieur- en vastgoedstyling; Woon Vastgoedstyling. 

Sandra zal Linda Geerligs vervangen, die onlangs een nieuwe functie heeft aangenomen bij Vlassak BV. 

We wensen Sandra heel veel succes!

roemen@mkblimburg.nl

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV