MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUWE-KENNISPARTNER--PRESTATO
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuwe kennispartner | Prestato


Benieuwd hoe je de online vindbaarheid van je bedrijf kan verbeteren? Geïnteresseerd in het automatiseren van klantcommunicatie en marketing? Wil je agendabeheer en betalingen naar het volgende niveau tillen?
Prestato kan je helpen!

Wij zijn een Limburgs initiatief dat is ontstaan uit de behoefte van een aantal ondernemers die merkten dat de wereld van softwarepakketten niet de juiste betaalbare oplossing bood voor veel ondernemers.

Vaak voorzien deze applicaties wel in 1 of 2 behoeften, maar de combinatie van alle aspecten binnen een bedrijf mist. Door een slimme samenwerking van verschillende modules binnen Prestato, waarvan de engines al door meer dan 1,5 miljoen gebruikers dagelijks gebruikt wordt, is deze situatie veranderd.

Prestato versterkt de klantenbinding middels automatische persoonlijke campagnes, vergemakkelijkt het agendabeheer, maakt betalingen overzichtelijker, verbetert aantoonbaar de organische online zichtbaarheid, maakt marketing met onze slimme tool toegankelijk voor iedereen, en nog veel meer.

Wij onderscheiden ons ook door onze intensieve begeleiding. Waar veel softwarepakketten na aanschaf bij de klant worden achtergelaten, ondersteunen wij met constante 1 op 1 begeleiding, tips & tricks en een onboardingtraject.

Het product is duurzaam opgebouwd en gebaseerd op een langdurige samenwerking. Ons bedrijfsproces is dan ook ingericht op dit gegeven en gaat verder dan alleen de verkoop van een softwarepakket. Het gaat om kennisoverdracht met de juiste intensieve begeleiding, die waar mogelijk adviseert en vooral inspireert en zorgt voor groei van de onderneming.

Wij kunnen sinds kort ook trots zeggen dat wij MKB-Limburg ondersteunen met onze oplossing!

Exclusief aanbod voor leden van MKB-Limburg
Leden van MKB-Limburg genieten een korting van 30%, uitgebreide 1 op 1 onboarding & begeleiding en een toegewezen contactpersoon, zo lang als de samenwerking duurt.

Wij hopen binnen MKB-Limburg ons steentje bij te dragen door onze kennis te delen met jullie, en te helpen met digitalisering.

Meer weten? Neem contact om met Sil Teeken via sil.teeken@prestato.com , of kijk eens hier voor meer informatie.
 

    

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV