MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUWE-KENNISPARTNER--EVERYBODY-GROEP
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuwe kennispartner | Everybody Groep

Wij zijn Everybody Groep, dé specialist op gebied van zorg, werk en welzijn van werknemers. Samen met werkgevers én werknemers werken we aan vitale organisaties.

Dit doen wij door een all-in aanbod, inclusief een geheel traject van gezondheidsoptimalisatie tot re-integratie en arbeidscontractovername.

Wij stellen de mens centraal en helpen werkgevers om preventief de vitaliteit van hun werknemers te verhogen. Wij doen dat op verschillende manieren: van leefstijlanalyse, ont stress- en vitaliteitsprogramma’s tot en met zelfs detachering of contractovername. Everybody Groep biedt een combinatie van arbodienst en verzuimbegeleiding.

Ons werk kenmerkt zich door een oplossingsgerichte en structurele aanpak in plaats van symptoombestrijding.

Andersom Denken
Via ons all-in pakket Andersom Denken i.s.m. huisartsen, bedrijfsartsen, professionals, therapeuten helpen wij werkgevers om hun ziekteverzuim structureel te verlagen. Wij hebben al die expertise onder één dak, waardoor wij snel en kostenefficiënt kunnen handelen.
Everybody Groep biedt een combinatie van arbodienst en verzuimbegeleiding, waarbij we altijd oplossingsgericht werken. Ons doel: een win-winsituatie voor werkgever én werknemer.”

NuvanWerknaarWerk
Nu van Werk naar Werk werkt vanuit de gedachte dat elke werknemer waardigheid en perspectief in het werk moet ervaren. Met preventie als basis, dus er spoedig bij zijn wanneer deze elementen in het geding dreigen te komen. Dat resulteert in tevreden werknemers en minder verzuim.

Algehele Overname arbeidscontracten
Wij nemen niet alleen arbeidscontracten over van arbeidsongeschikte werknemers, maar ook van gezonde werknemers die niet (meer) op hun plek zitten. Dit houdt in, directe vrijwaring van uw werkgeversverplichtingen en een ontslag volgens de richtlijnen van het UWV. Wellicht is een regeling met uw verzekeraar mogelijk. Zo bespaart u kosten, zorgen en tijd en bevordert u een gezonde werkomgeving.

Uw werknemer behoudt de zekerheid van een inkomen, krijgt weer perspectief en de mogelijkheid om door te stromen naar passend werk. Dit doen we door middel van intensieve begeleiding en om- en bijscholing.

Neem voor meer informatie contact op met Leo Knol via:
leo@everybodygroep.nl
06-82 09 72 08          

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV