MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUWE-KENNISPARTNER--6P-PARTNERS--PSYCHOLOGIE-IN-BUSINESS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuwe Kennispartner | 6P Partners | Psychologie in Business

We zijn verheugd om 6P Partners BV uit Montfort als onze nieuwe kennispartner voor te stellen.

Remy de Wild en Gise van Vlerken zijn de drijvende krachten achter dit mooie bedrijf in Montfort. Zij zijn experts op het gebied Psychologie in Business en houden zich bezig met het menselijk gedrag binnen het bedrijfsleven.

Door doelgericht de juiste mensen, de juiste dingen te laten doen, helpen zij, met wetenschappelijk verantwoorde zekerheid, bedrijven succesvoller te worden. Verder houden zij zich bezig met kwalitatieve assessments, loopbaan begeleiding en coaching van management teams en individuele medewerkers.

Op 5 oktober verzorgt 6 P Partners samen met Master Trainer en Coach Eugenie Obers, speciaal voor leden van MKB-Limburg, een masterclass over het thema Netwerken in het Ondernemershuis in Roermond. Inschrijven kan via de MKB-Limburg app of door een mail te sturen naar info@mkblimburg.nl

Vanaf eind oktober start 6P Partners met een interessante sessie masterclasses speciaal opgezet voor MKB-ondernemers. Actuele onderwerpen zoals ‘hoe verkoop ik mijn diensten, hoe zet ik mijn merk neer en welke niche markt kies ik’ zullen tijdens deze sessies de revue passeren.

Dus houd de socials van MKB Limburg en van 6P Partners BV in de gaten!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV