MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID-ROBERT-HOELEN--OMZETTERS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid Robert Hoelen | Omzetters

Vandaag stellen we graag Robert Hoelen van Omzetters aan je voor. Als organisator van ondernemersbeurzen verbindt Omzetters MKB-ondernemers op krachtige wijze met elkaar. De Venrayse beursorganisator is actief in Zuidoost-Nederland met de beurzen @Venray Big Business, @Venlo in Business, @Peelland in Business en @Vught in Business. Voor de Brabantse bouwsector ontwikkelde Omzetters het concept @Bouwdiner Brabant. 

Robert maakt graag van deze gelegenheid gebruik om de leden van MKB-Limburg uit te nodigen voor het eerstvolgende evenement: Venray Big Business in Schouwburg Venray op donderdag 21 september aanstaande. Meer informatie en gratis aanmelden als bezoeker kan via onderstaande link: 

🖥 www.venraybigbusiness.nl

 Andere vragen of benieuwd waar Robert je mee kan helpen? Neem dan gerust eens contact op via de mail. 

📧 info@omzetters.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV