MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID-JOHANNES-NOTEBORN-VAN-NUROP-CONSULTANCY
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Johannes Noteborn van Nurop Consultancy

“Nurop Consultancy is reeds lange tijd verankerd in Nederlands- en Belgisch Limburg. Wij adviseren, begeleiden en besturen ondernemingen die in een uitdagende fase van hun bestaan verkeren. Wij staan hen bij met Intensieve Begeleiding en zijn eventueel de ‘linking pin’ richting hun geldverstrekkers zoals o.a. banken. Of het nu gaat om een koerswijziging of het voortbestaan van een onderneming. Wij doen dit op een persoonlijke, pragmatische en ‘no-nonsense’ manier. Ons motto hierbij is: “The difference between the possible and the impossible is meanly a measure of man’s determination”. Mocht onze begeleiding leiden tot (her)financiering van uw onderneming dan pakken we dit op 'onder de vlag' van Credion. Als partner van Credion Limburg hebben we de toegang tot vele bronnen van geld. Of het nu bancair geld, equity en/of crowdfunding betreft om de doelstelling te bereiken, Credion regelt de bedrijfsfinanciering. We zijn daarmee dé Financial Engineer met de beste toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn. Geïnteresseerd? Ik ben bereikbaar op 06-46317932 of per mail op nuropconsultancy@outlook.com of hnoteborn@credion.nl.”

 

Nurop Consultancy
Johannes Noteborn


     

 

   Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV