MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID-ANGELA-SCHOENMAKERS-JUYST
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Angela Schoenmakers | Juyst

Vandaag stellen we graag Angela Schoenmakers aan je voor. Angela is werkzaam Juyst bij als Specialist Financieringen. Wil jij ook groeien met jouw bedrijf? Op financieel gebied en in fiscale beheersing? Maar ook in ondernemerschap, bedrijfsvoering, werkgeverschap en data-inzicht? Dan kun je aankloppen bij Juyst. 

Juyst is een club met goede mensen, grote kennis en slimme, innovatieve oplossingen. Met deze combinatie zijn ze er voor jou als MKB-ondernemer. Ze helpen en ondersteunen je niet alleen bij het behalen van jouw ambities, maar staan écht naast jou en ondernemen samen met je mee. Juyst, dus! 

Ben je benieuwd waarmee ze je kunnen helpen of wil je gewoon eens damen sparren over jouw bedrijfssituatie? Neem dan contact op met Angela. Dan bespreken jullie het onder het genot van een kop koffie! 

📧 angela.schoenmakers@juyst.nl

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV