MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--YVONNE-SCHROETEN--ARTSHOCK-KUNSTUITLEEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

voorstellen nieuw lid | Yvonne Schroeten | Art-Shock Kunstuitleen

Yvonne Schroeten runt Art-Shock Kunstuitleen.

Zij biedt keus uit een grote collectie professionele kunst in diverse stijlen van vele kunstenaars én in uiteenlopende prijsklassen. Huur, spaar, koop, er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan men op een laagdrempelige manier werk uitproberen, wisselen, opzeggen of aanschaffen.

Een goed schilderij aan de muur bepaalt de (professionele) uitstraling van elke kantoor-, praktijk- of woonruimte. Yvonne komt graag langs voor vrijblijvend advies, een voorstel of proefplaatsing. Of maak een afspraak om te komen kijken in de ateliers en presentatieruimten in Weert.

Nieuwsgierig? Op  www.art-shock.nl krijg je een goede indruk van het aanbod of neem contact op met Yvonne via 06 542 546 14

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV