MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--SANDRA-IN-T-ZANDT--LINEA-RECHTA-ARBEIDSRECHT-EN-MEDIATION
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Sandra in 't Zandt | Linea Rechta Arbeidsrecht en Mediation

Vandaag maken we kennis met Sandra in 't Zandt.Gedreven, sociaal en betrokken. Zo leer je Sandra persoonlijk maar ook zakelijk kennen. Als mede-eigenaar van Linea Rechta Arbeidsrecht en Mediation maakt zij juridische vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht laagdrempelig en begrijpelijk, of het nu gaat om het opstellen van overeenkomsten, of het voeren van een ontslagprocedure.
Naast haar werkzaamheden als arbeidsjurist treedt zij ook op als MfN registermediator. Als mediator helpt zij als onafhankelijk bemiddelaar partijen samen een oplossing te vinden bij een arbeidsconflict. 
 

Nieuwsgierig naar de dienstverlening van Linea Rechta? Bezoek dan eens hun website via onderstaande link. 

🖥www.linearechta.nl

Welkom Sandra!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV