MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--SAMANTHA-BLONK--ASK-SAM
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Samantha Blonk | Ask Sam

Vandaag stellen we graag Samantha Blonk aan je voor. Samantha is een zelfstandig ondernemer met een passie voor HR & recruitment. Haar bedrijf Ask Sam, is opgericht met de missie om professionals en organisaties op een duurzame manier met elkaar te verbinden.

Samantha helpt organisaties met het behouden en vinden van talent & beschikt over een breed netwerk met professionals in de IT, logistiek en Office. Daarnaast is ze een samenwerking aangegaan met FYGI, waardoor ze in contact staat met meer dan 60 andere recruiters. Hiermee vergroot ze de kans om de juiste professional te vinden voor jouw organisatie!

HR-adviseur, interium recruitment specialist of employer branding specialist; Samantha is multi-inzetbaar!

Neem gerust eens contact op met Samantha om uw HR-uitdagingen te bespreken. 

info@askforsam.nl

Welkom Samantha!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV