MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--ROLAND-BOUKEMA--2B-CONSULT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Roland Boukema | 2b consult

Vandaag stellen we graag Roland Boukema voor toekomstbestendige impactorganisaties aan je voor. Roland is eigenaar van 2b consult. Roland vindt het fantatisch dat velen van jullie al bezig zullen zijn met duurzaamheid. Groene energie, CO2-reducties & mogelijk andere elementen in je hulpbronnen.

En heb je daarmee ook het gevoel dat je business is opgewassen tegen de onzekere toekomst? Dat die toekomst ingrijpend zal veranderen staat als een paal boven water. Regelgeving is er al en dat wordt meer. En hoe ben je bezig met je business daarop voor te bereiden? Weet je hoe dat te doen? En weet je hoe je business dan te veranderen? Dus hoe je kunt realiseren dat je toekomstbestendig zaken kunt blijven doen, en daarmee je continuïteit kunt beschermen?

Benieuwd naar hoe je dat kan realiseren? Bel of mail Roland dan gerust eens om vrijblijvend te brainstormen. Je zult verbaasd zijn welke (financiële) mogelijkheden er zijn om die onzekere toekomst met meer vertrouwen tegemoet te treden! 
📧 kantoor@2bconsult.nl
📞 06 - 539 248 57

Welkom Roland!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV