MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--ROGER-MEUWISSEN--TOPPROFILE-EXECUTIVE-SEARCH
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Roger Meuwissen | TopProfile Executive Search

Ik ben Roger Meuwissen, geboren in Swalmen en al vele jaren woonachtig in Roermond. Door mijn jarenlange werkervaring als Relatiemanager bij een tweetal grootbanken en een groot accountantskantoor, heb ik vele ondernemersvraagstukken ter hand genomen. Luisteren, sparren en vervolgens meewerken aan de oplossing hebben voor vele tevreden relaties gezorgd.

Trots ben ik dat ik in mijn rol als Senior Consultant bij TopProfile Executive Search deze kennis en ervaring kan inzetten. Wij verbinden managers van topniveau aan opdrachtgevers. Met ruim 15 jaar ervaring kunt u bij ons terecht voor executive search voor permanente functies, maar ook voor interim management.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via r.meuwissen@topprofile.nl

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV