MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--ROB-VERCOULEN--NLG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Rob Vercoulen | NLG

Hierbij stellen we Rob Vercoulen aan u voor. Rob is operationeel directeur bij NLG Buitenkansen. Als werkgever heb je een steeds groter belang bij het benutten van arbeidspotentieel. Én dus ook een belang bij sociaal ondernemen. Maar hoe doe je dat?

NLG Buitenkansen heeft als sociaal hoveniersbedrijf met 45 medewerkers een gouden formule om samen met haar klanten kansen te creëren voor medewerkers waarvoor werken in een reguliere omgeving niet vanzelfsprekend is. In het buiten van hun klanten komen ze tot bloei en creëren ze samen buitenkansen. Met 1 aanspreekpunt ontzorgen ze hun klanten in de complete verzorging van hun buitenruimte (ontwerp, aanleg, onderhoud).

Ze gaan tevens graag met u het gesprek aan hoe u als werkgever ook kunt toveren met het talent van mensen. Want pure magie is wat je ziet gebeuren als mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is de kans krijgen om ‘gewoon’ mee te doen. En met diezelfde magie boort u misschien wel een volledig nieuw potentieel van personeel aan. Want moeten we het eigenlijk nog wel hebben over mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of zijn het de werkgevers die een stap te zetten hebben?

Wij weten het antwoord.. U ook?

Nieuwsgierig naar de werkelijke impact die u samen kunt creëren? Bekijk dan hun buitenkansenfilm via onderstaande link. 

💻https://nlgbuitenkansen.nl/mensenwerk/

Welkom Rob!

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV