MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--RENA-POUWELS--POUWELS-FRESH-FOOD
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | René Pouwels | Pouwels Fresh Food

Mijn naam is René Pouwels en heb samen met mijn broer Eric en schoonzus Jolanda een vollegrondsgroentebedrijf waar in het verleden al meerdere teelten voorbij zijn gekomen. Ons bedrijf was voor enkele jaren terug een maatje groter met personeel, maar na 2 heupoperaties bij mijn broer zijn we kleinschaliger gaan telen en werk ik nog als ZZP-er bij een andere teler op kantoor.

Bloemkool telen we al een hele tijd en sinds enkele jaren is hier de teelt van romanesco bijgekomen, beter bekend als groene torentjes-bloemkool. Het mooie aan dit werk is dat we op het land bezig zijn, heerlijk in de buitenlucht. Die buitenlucht is wel een hele uitdaging, want het weer is een fenomeen waar je geen controle over hebt. Ondanks dat doen we ons uiterste best om steeds weer mooie bloemkool en romanesco te telen, waarvan het water bij de consument in de mond loopt.

https://youtu.be/ISNxoQFBuc8

Neem gerust eens contact op:
rene@pouwelsfreshfood.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV