MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--RENA-OPHEIJ--OPHEIJ-HYPOTHEKEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | René Opheij | Opheij Hypotheken

Vandaag stellen we graag René Opheij aan je voor. René is eigenaar van René Opheij Hypotheken. Zij geven je graag hypotheekadvies in begrijpelijke woorden. Een helder advies op maat, gewoon en laagdrempelig. 

Sta je op het punt om een huis te kopen? Dat is een belangrijke beslissing, met grote financiële gevolgen. Samen met René en zijn team kijken jullie naar jouw situatie, de mogelijkheden en de huidige omstandigheden. 

Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

📧 info@opheijhypotheken.nl

Welkom René!

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV