MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--REMY-DE-WILD--6P-PARTNERS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Remy de Wild | 6P Partners

Vandaag stellen we graag Remy de Wild aan u voor. Remy is sinds kort eigenaar van 6P partners. 6P Partners zorgt ervoor dat jouw organisatie een succes wordt. Uiteindelijk wordt het succes van een organisatie immers altijd door mensen bepaald. Als psychologisch specialist helpen zij je, om met het juiste doel voor ogen, met de juiste mensen, de juiste dingen te doen, en met plezier de juiste duurzame successen te behalen. Dit doen ze aan de hand van de hoogst haalbare kwaliteit psychologische tools, en de door senior psycholoog dr. René Jansen, zelf ontwikkelde, psychologisch en wetenschappelijk evidence-based 6P methode.

Het resultaat? Succes voor de organisatie, behaald met mentaal gezond en gelukkig personeel. 

Benieuwd naar wat 6P partners voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met Remy. 

remy@6ppartners.com

Welkom Remy! 

     Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV