MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--RAMON-HULSBOSCH--ROUSSEAU-CHOCOLADE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Ramon Hulsbosch | Rousseau Chocolade

Vandaag stellen we graag aan U voor Ramon Hulsbosch van Rousseau Chocolade locatie Beek (Winkelcentrum Makado) en Echt. Ik heb de eer om als langstzittende franchisenemer het bedrijf Rousseau Chocolade te mogen vertegenwoordigen met 2 prachtige winkels. Het is chocolade volgens het geheime familierecept, ambachtelijk, duurzaam met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Met zelf meer als 12 jaar ervaring voorzien we niet alleen in onze beide winkels de klanten van heerlijke chocolade (cadeautjes), maar leveren we door heel Nederland en zelfs daarbuiten onze chocolade bij bedrijven om hun medewerkers of zakenrelaties te verrassen ter gelegenheid van feestdagen zoals Sinterklaas, Kerstmis of Pasen, Secretaressedag, Dag van de Zorg, maar ook jubilea en productpresentaties. Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos te leveren bij grotere afname en per factuur te betalen vanuit onze beide locaties.

Benieuwd naar wat Rousseau Chocolade Beek (Winkelcentrum Makado) en Echt voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Ramon.

ramonhulsbosch@gmail.com

Welkom Ramon!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV