MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--RACHEL-HANSSEN--COMPUTD
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Rachel Hanssen | COMPUTD BV

Rachel is sinds afgelopen Mei werkzaam als Business Developer bij COMPUTD BV. en focust zich op advies geven en implementeren van data en digitalisering oplossingen. Voor alle brandende vragen betreft data en voor adviezen hoe data in het dagelijks leven ingezet kan worden bij de MKB'er, ben je bij Rachel bij de juiste persoon. Zij neemt je graag mee in de mogelijkheden en de voordelen van data-gedreven te werk gaan.

Rachel Hanssen
Business Developer

    Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV