MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--PAUL-JOOSTEN--MOVE-ADVIESPRAKTIJK-VOOR-MENS-EN-ORGANISATIE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Paul Joosten | move adviespraktijk voor mens en organisatie

Graag stellen we Paul Joosten aan u voor. Na meer dan 20 jaar in verschillende organisaties en diverse HRM functies gewerkt te hebben trok Paul in 2019 zijn stoute schoenen aan en startte als zelfstandig ondernemer met move adviespraktijk voor mens en organisatie. Wat Paul drijft is dat hij iedere dag het verschil wil maken voor mensen in organisaties omdat hij ervan overtuigd is dat gelukkige mensen in succesvolle organisaties werken. Met move adviespraktijk voor mens en organisatie is hij specialist op het gebied van ontwikkelen, trainen en (persoonlijk) leiderschap. Hij zet de mens centraal omdat de mens nu eenmaal hét verschil maakt in organisaties!

Zijn vrije tijd besteedt Paul het liefst aan zijn gezin, sociaal netwerk en zijn heerlijke tuin. Voor een gezellige borrel, een avondje lekker swingen of een heerlijk (zelf gekookt) diner is hij altijd in. Op het sportieve vlak vindt hij dat hij wel wat actiever mag zijn al houdt hij zich zo nu en dan toch bezig met een stukje hardlopen, heerlijk wandelen met de hond, tennis en binnenkort padel.
 
Op zoek naar een ervaren en inspirerende Trainer – Ontwikkelaar – Interim HRM - Spreker? 
Benieuwd naar wat Paul voor jouw mensen en organisatie kan betekenen? Neem dan een kijkje op onderstaande website. 

Welkom Paul!

📞 06-39490277
📧 paul@move-adviespraktijk.nl

💻 www.move-adviespraktijk.nl

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV