MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--PASCAL-VAES--VAES--LINTHORST
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Pascal Vaes | Vaes & Linthorst


Graag stellen we Pascal Vaes aan u voor. Pascal is sinds 2003 zelfstandig ondernemer binnen de executive search, werving en selectie en interim branche. Vaes & Linthorst Management Matching heeft als specialisatie bemiddeling van interim en vaste banen op management- en directieniveau. Tevens is Pascal mede eigenaar van IXT en Xelect.

Zijn vrije tijd besteedt hij het liefst aan het gezin of vrienden. Voor een gezellige borrel of een lekker diner is hij altijd in. Op het sportieve vlak houd hij zich bezig met fietsen, golfen en skiën.
 
Op zoek naar nieuwe medewerkers? Vaes & Linthorst vindt kandidaten die daadwerkelijk bijdragen aan de ambities van uw organisatie en gaan door tot ze de perfecte match hebben gemaakt! Benieuwd naar hun specialisaties? Neem dan een kijkje op onderstaande website. 

Welkom Pascal!
📞 06 415 590 05

  Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV