MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--MYRA-VAN-DEN-BOORN-VAN-MYRA4U-VIRTUAL-BUSINESS-SUPPORT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Myra van den Boorn van MYRA4U Virtual Business Support

Mag ik me even voorstellen: Mijn naam is Myra van den Boorn en als Virtueel Professional help ik kleine ondernemers online met brede Office- en HRM ondersteunende werkzaamheden, waardoor zij meer tijd over houden om met hun passie bezig te zijn (klanten helpen) dan met bijzaken!

Een Virtueel Professional (VP) is een professional die op virtuele basis (vanuit haar eigen kantoor) zelfstandig ondernemers ondersteunt. De focus van de VP ligt op de uitvoering van alledaagse taken of specifieke projecten en is degene die het werk daadwerkelijk uitvoert.

Het doel van een VP is een zelfstandig ondernemer te ontzorgen, omdat de valkuil van zelfstandig ondernemers is dat zij nog te veel zelf (willen) doen.   

Virtuele groet,

MYRA4U Virtual Business Support
Myra van den Boorn-Langeweg

   
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV