MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--MARTIJN-GROENEVELD-ORCATECH
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Martijn Groeneveld Orcatech

Mijn naam is Martijn Groeneveld, 42 jaar en woonachtig met mijn vrouw en 3 kinderen in de regio van Roermond. Ik heb omstreeks 15 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en lever nog dagelijks met veel passie en werkplezier vanuit werkgeversoogmerk een actieve bijdrage in de kwaliteit en ontwikkeling van mensen.

Ik ben werkzaam als Lead Recruitment Consultant bij Orcatech, een onafhankelijke en zelfstandige businessunit van de organisatie Techsharks. Orcatech is een topspeler in de 4e Industriële Revolutie en actief binnen de proces- en maakindustrie. Wij hebben een groot referentiekader en een sterk netwerk van gerenommeerde opdrachtgevers en uitdagende projecten in Zuid Oost Nederland. Wij zijn dé businesspartner voor werkgevers binnen de techniek en dé beste werkgever voor onze orca's!

Techniek ‘makes the world go round.’ Maar techniek begint bij mensen. En hoe sneller de techniek zich ontwikkelt, hoe sneller engineers mee moeten ontwikkelen. Daar heb je smart techs voor nodig en die vind je bij Orcatech. Wij zijn actief in de disciplines Maintenance, Productie, Automatisering en Software en richten ons voornamelijk op functies binnen Maintenance -, Mechanical -, Industrial Automation Engineering en Werkvoorbereiding (werktuigbouwkundig en/of elektrotechnisch).

In mijn huidige functie ben ik binnen ons team verantwoordelijk voor de aansturing in wervingscampagnes, sourcing- en de recruitmentprocessen. Daarnaast ben ik actief in fieldmanagement, waarbij ik mij richt op het opleiden en de ontwikkeling, begeleiding en beoordeling van onze medewerkers.

 

 

 

 

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV