MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--MARCO-BOSMA--SIMAC-BCI
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Marco Bosma | Simac BCI

Vandaag stellen we graag Marco Bosma aan je voor. Marco is directeur van Simac BCI

Er zijn zoveel prachtige softwareoplossingen, die worden ontwikkeld door relatief kleine partijen. Die hebben vaak ongelofelijk veel kennis in huis van de techniek, maar soms iets minder feeling met de bedrijfskundige kant van wat hun oplossing voor impact kan hebben binnen de organisatie. Iets minder gevoel bij processen en mensen. Simac BCI partner voor die bedrijven zijn! 

Het is in iedere belang als niet alle aandacht uitgaat naar de techniek, maar er ook oog is voor mens en proces. Je kiest immers heel bewust voor een oplossing. Dat is vaak een stevige investering. Dan wil je dat daar draagkracht voor is in je organisatie, dat iedereen er op een goede manier bij betrokken wordt, dat de software meteen goed wordt ingericht, dat alle data op een goede manier wordt gemigreerd, enzovoort. Kortom, dan wil je alles uit het pakket halen wat er in zit. En voor dat stuk kan Simac BCI zorgen! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met Marco. 

📞  +316 1104 1609

📧 Marco.bosma@simac.com

Welkom Marco!
Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV