MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--MARC-GERAERTS--BUSINESS-POST-LIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Marc Geraerts | Business Post Limburg

Vandaag maken we kennis met Marc Geraerts. Marc is van Business Post Limburg en is onlangs lid geworden van MKB-Limburg.

Business Post Limburg bezorgt meer dan post, ze bezorgen mensen een betere toekomst! Eén betrouwbare partner voor uw zakelijke post? Business Post Limburg biedt een persoonlijke dienstverlening tegen een scherp tarief. 

Hun meerwaarde? Door met Business Post Limburg samen te werken draagt u bij aan onze gezamenlijke, maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hun gemotiveerde medewerkers zetten zich van maandag tot en met vrijdag in om uw inkomende en uitgaande post op een professionele wijze op te halen en te bezorgen. Daarnaast bieden ze nog tal van andere diensten zoals; koeriersdiensten, reprowerk en inpakwerkzaamheden. 

Meer informatie? Neem dan een kijkje op onderstaande website. 

💻 https://www.businesspostlimburg.nl/

Welkom Marc! 

Marc Geraerts
Business Post Limburg

  Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV