MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--MARC-CLAESSEN--EXTERNIT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Marc Claessen | Extern-IT

Vandaag stellen we graag Marc Claessen aan u voor.
Marcel versterkt als commercieel directeur, sinds maart 2021 het Extern-IT team en is daarmee jouw nieuwe contactpersoon voor jouw IT vraagstukken. Extern-IT is een veelzijdig IT-dienstverlener. Als ‘Managed Service Provider’ bieden ze diverse IT-diensten. Denk aan clouddiensten, security, on-premise diensten, maar ook diverse IT-services zoals beheerdiensten. Heb jij ondersteuning nodig binnen IT? Het Extern-IT team staat voor jou klaar! Marc gaat graag met jou in gesprek om te kijken wat het beste bij jou past.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV