MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--LIEKE-VAN-DEN-HOMBERGH--VEKOMA
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Lieke van den Hombergh | Vekoma

Vandaag stellen we graag Lieke van den Hombergh aan je voor. ‘’Ik werk bij het mooiste bedrijf van Limburg, Vekoma Rides.’’ aldus Lieke. Haar functie die ze mag bekleden binnen Vekoma Rides Manufacturing B.V. is HR-consultant.

We vroegen Lieke wat haar werk zo leuk maakt. ‘’Wat mijn werk zo leuk maakt, is met name de combinatie van organisatie en mens. Vekoma is een technisch bedrijf met ontzettend veel aandacht voor ontwikkeling, talent en de juiste persoon op de juiste plek. Ik ben er trots op dat ik hier mijn steentje aan bij mag dragen.’’

Lieke heeft zich aangemeld bij MKB-Limburg om mede collega’s in het werkveld te ontmoeten en om te leren van ieders inzicht. Ze kijkt er dan ook naar uit om nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen. Wie weet spreek je Lieke snel!

Wil je meer te weten komen over Vekoma? Neem dan gerust eens contact op met Lieke.

Lieke.van.den.Hombergh@Vekoma.com

Welkom Lieke!

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV