MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--JOS-MEESSEN--MEET-THE-YOUNGSTERS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Jos Meessen | Meet the Youngsters

π—©π—Όπ—Όπ—Ώπ˜€π˜π—²π—Ήπ—Ήπ—²π—» π—»π—Άπ—²π˜‚π˜„ 𝗹𝗢𝗱 | π—π—Όπ˜€ π— π—²π—²π˜€π˜€π—²π—» | π— π—²π—²π˜ π˜π—΅π—² π—¬π—Όπ˜‚π—»π—΄π˜€π˜π—²π—Ώπ˜€

Vandaag stellen we graag Jos Meessen aan u voor. Jos is werkzaam bij Meet the Youngsters. Meet the Youngsters is opgericht om jongeren (VMBO t/m WO) op een doelgerichte manier te verbinden met bedrijven in de (Eu)regio. Via het platform bouwen jongeren aan een netwerk van (Eu)regionale bedrijven en bedrijven aan een netwerk van jong talent.

Ze benutten moderne middelen zoals escape rooms, virtual en augmented reality om aan de employer branding van bedrijven te werken. Benieuwd naar een voorbeeld? πŸ‘‰πŸΌ

πŸ’» www.meettheyoungsters.nl/seriousgame

De database van Meet the Youngsters bevat inmiddels meer dan 15.000 jongeren. Het gaat dan om leerlingen, studenten en Young professionals in Nederland, België en beginnend in Duitsland. 

Kennismaken met Meet the Youngsters? Neem dan gerust eens contact op met Jos. 

πŸ“ž 06-515 247 66

πŸ“§ jos@meettheyoungsters.nl

Welkom Jos!

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geΓ―nspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV