MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--JOHAN-VAN-WELL--CCLCTV
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Johan van Well | CCLCTV

Vandaag stellen we graag Johan van Well van CLLCTV, Interior Collective aan je voor. Interior Collective, een team met ontwerpers / meubelmakers die samen in eigen werkplaats de mooiste projecten maken en monteren. Vanuit het zuiden van Nederland creëren ze samen met hun klant de ideale wereld, van een luxueuze woonomgeving tot een extravert horecaconcept. Hun creativiteit in combinatie met een maatwerkadvies biedt voor iedere ruimte gegarandeerd de ideale oplossing.

Interior Collective werkt voor zowel particuliere als voor zakelijke opdrachtgevers. Exclusiviteit in verassende materiaalkeuzes, een goed doordacht interieurontwerp en professionaliteit tijdens de realisatie zijn kenmerkend voor hun manier van werken. Kansen zien en waarmaken vormen hun gemeenschappelijke basis.

Benieuwd naar wat Interior Collective voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met Johan op.

johan@cllctv.nl

Welkom Johan!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV