MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--JAD-BERAD--PLEASE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Jad Berad | Please

Wat we zien is dat ondernemers een eigen bedrijf beginnen vanuit een bepaalde passie of expertise. Als er personeel bij komt kijken, is de vraag: voel je je als ondernemer ook thuis in de rol van werkgever? Want de bijkomende taken en verantwoordelijkheden staan misschien ver van je vak of interesses af. Please is dé werkgeverspartner voor het MKB die jou door de uitdagende wereld van werkgeven navigeert. Met uitzenden, payroll, backoffice, experts, tools óf een combinatie daarvan.

Samen vergroten we je werkgeverskracht, op de manier die past bij jou en je bedrijf. Zodat jij groeit als werkgever én als ondernemer!

Benieuwd hoe Please jou laat groeien als werkgever? Bekijk de video!
of neem contact op met Jad Berad

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV