MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--HENK-SCHROEN--HENK-SCHROENCOMMUNICATIEMEDIATAAL
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Henk Schroen | Henk Schroen-Communicatie-Media-Taal

Graag stellen wij Henk Schroen van Henk Schroen – Communicatie-Media-Taal  aan jullie voor.

Na ruim 30 jaar in de journalistiek, communicatie en in het onderwijs te hebben gewerkt, benut ik de opgedane kennis en ervaring inmiddels al zes jaar als zzp’er. De opdrachten die ik met Henk Schroen – Communicatie-Media-Taal doe, zitten vooral in de hoek van strategische (communicatie)advisering, mediarelaties of als interim-leidinggevende.

Ik ben ervan overtuigd dat voor een helder advies meestal geen lijvig rapport nodig is. Het moet vooral handvatten bieden om zo’n advies ook in praktijk te kunnen brengen. In mijn aanpak zijn ‘verbinding’ en ‘context’ daarbij sleutelbegrippen. Zie het als een rekenkundige formule: verbinding + context = maatwerk.

www.henkschroen.nl

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV