MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--HEIDY-AMORY--BUREAU-AMORY
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Heidy Amory | Bureau Amory

Vandaag stellen we graag Heidy Amory aan u voor. Heidy is 10 jaar geleden met Amory Social Media Marketing gestart. Ze focust zich op de huidige ontwikkelingen rondom digitalisering en 21st Century Skills. Want hoe vertaal je de taal van programmeurs naar de gebruiker? Welke basisvaardigheden heb je nodig om je succesvol op de sociale media te kunnen profileren en hoe kun je algoritmes begrijpen en beïnvloeden? Heidy helpt je hier graag bij!
 

Naast het adviseren van bedrijven en ondernemers is ze voor diverse organisaties verantwoordelijk voor de profilering op de sociale media. Als bestuurder van de Stichting Samenwerkende Organisaties Limburg zet ze zich bovendien actief in om de verbinding tussen het Limburgse bedrijfsleven en de maatschappelijke organisaties te optimaliseren.
 

Welkom Heidy!

   Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV