MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--HEIDI-VAN-KAMPEN--MEANT4LIFE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Heidi van Kampen | Meant4life

Vandaag maken we kennis met Heidi van Kampen. Heidi is van Meant4Life. ‘’Als ondernemer ben je vaak gestart vanuit iets dat je super veel energie gaf. Naarmate jouw idee succesvol wordt, verzand je soms in de ‘waan van de dag’. Jou als ‘sparringspartner’ (soms zelfs letterlijk) helpen om (weer) energie te krijgen. Daar ga ik voor!’’ aldus Heidi. 

En dat doet ze op een hele bijzondere manier. Via actieve en uitdagende reizen, workshops of een 1-op-1 leiderschapsprogramma, zet ze ondernemers buiten in de natuur fysiek én mentaal in beweging. Ofwel, ‘heerlijk buitenspelen’ voor krachtig leiderschap met meer energie, plezier en voldoening! 

Meer informatie? Neem dan een kijkje op onderstaande website. 

💻 www.meant4life.nl

Welkom Heidi!

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV