MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--HARRIE-HOEBEN-VAN-WINGSSPRAYER-BV
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Harrie Hoeben van Wingssprayer bv

Wingssprayer, een bevlogen familiebedrijf met agrarische wortels.
Gedreven door passie, gegroeid door ervaring.

Mag ik me even voorstellen: Mijn naam is Harrie Hoeben, directeur van het familiebedrijf Wingssprayer.
Samen met mijn zoon John Hoeben, en met een enthousiast team van medewerkers bouwen wij aan een duurzame toekomst.

Het verhaal achter Wingssprayer
Innovaties ontstaan niet vanzelf. Pionierschap vraagt om vastberadenheid, het lef hebben om grenzen te doorbreken en het écht anders te doen. De ontwikkeling van de Wingssprayer is het resultaat van zo’n proces. Praktijkervaring, jarenlang testen en ontwikkelen, kritisch blijven en doorontwikkelen. En daardoor is de Wingssprayer nu in staat om effectief technieken toe te passen die in de landbouw nooit eerder zijn vertoond. Een product om trots op te zijn en dat we met plezier en enthousiasme aan onze klanten presenteren.

Bouwen aan een duurzame toekomst
Wingssprayer is grensverleggend. Met gepatenteerde nieuwe technieken bieden we een passend antwoord op de toenemende vraag naar minder milieu belasting bij gewasbescherming. Ons idee past aan bijna alle spuitmachines wereldwijd. We helpen boeren om hun gewassen (uw voedsel) beter, sneller en goedkoper te bespuiten met minder middelen, bio middelen en 99% minder milieubelasting. Dat is goed voor de boeren, goed voor de gewassen en goed voor het milieu. Zo leveren wij onze bijdrage aan een duurzame agrarische sector.

Harrie Hoeben
Wingssprayer

www.wingssprayer.com

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV