MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--HAROLD-DIRKS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Harold Dirks | NLInvesteert

Ondernemend en innovatief Limburg. Het hart van Europa. Vanuit dat perspectief bijdragen aan het laten groeien van het Limburgse MKB. De dromen van ondernemers helpen waar te maken. Dat is waar ik elke dag fluitend voor uit bed stap.

Omdat bedrijfsfinanciering maatwerk is, is NLInvesteert regionaal georiënteerd. Op die wijze staan wij dicht bij ondernemers én investeerders. Elk bedrijf heeft zijn eigen ontwikkeling met bijbehorende (financierings-)vraag. Hierin zijn wij specialist: het combineren van financieringsoplossingen voor bedrijfsfinanciering.

We zoeken voor u de best passende route in het oerwoud aan financieringsmogelijkheden. Hoe we dat precies doen, daar vertel ik u graag meer over. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met Harold

www.nlinvesteert.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV