MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--FRANKY-DEGENER-ARRIVA-BUSRECLAME
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Franky Degener | Arriva Busreclame

Vandaag stellen we graag  Franky Degener aan je voor. Franky is regiomanager Limburg bij OVMedia. OVMedia verzorgt in  Limburg de verkoop van de busreclame op de bussen van Arriva.

Er zijn veel media kanalen, echter busreclame is uniek omdat het een manier is om je boodschap op een groot formaat en in een dynamische omgeving te tonen. Bussen rijden door steden en dorpen, waardoor ze een brede doelgroep snel en opvallend bereiken. Bovendien zijn bussen vaak in beweging, wat betekent dat mensen de opvallende reclame voor een langere tijd kunnen zien. Dit maakt busreclame een krachtige manier om je merk of product te promoten!

Wil je ook je zichtbaarheid in Limburg vergroten? Neem dan gerust contact op met Franky om de mogelijkheden te bespreken. 

franky@ovmedia.nl

Welkom Franky!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV