MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--ESTHER-POUWELS--ITSME-FINANCE--CONTROL
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Esther Pouwels | Itsme finance & control

Mijn naam is Esther Pouwels-Herrebout, geboren in 1969.  Thuis opgegroeid in het bedrijfsleven. Ik woon sinds 2019 in Heibloem. Ik heb altijd fulltime in loondienst gewerkt. Sinds oktober 2021 een nieuwe stap door verder te gaan als ZZP-er met het bedrijf Itsme finance & control

Wie ben ik? Ik ben altijd zeer betrokken en ondernemend. Mensen kennen mij als een enthousiast en prettig persoon om mee te werken. Mijn kracht zit in het om mij heen kijken in de rest van de organisatie. Het is soms goed dat iemand met een andere bril op meekijkt binnen de organisatie. Ik werk al heel wat jaren als controller in combinatie met HRM. Ik heb veel processen efficiënter kunnen inrichten.

Kunt u wat extra hulp gebruiken op de administratie, projectmatig of als vaste back-up, dan kom ik graag eens een kop koffie bij u drinken. Dan kijk ik graag eens met u mee wat ik voor uw bedrijf kan betekenen!

        

Esther Pouwels-Herrebout | LinkedIn
M. 0634989199Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV