MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--ERICK-RUTTEN--JORU-GREEN-SOLUTIONS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Erick Rutten | Joru Green Solutions

Vandaag stellen we graag Erick Rutten aan je voor. Erick werkt bij Joru Green Solutions. Joru Green Solutions is een expert in het circulair begroenen van gebouwen waaronder groene daken en gevels in & outdoor. Ze zijn lange termijndenkend & doen wat ze zeggen. 

Ze werken alleen met duurzame, circulaire producenten en producten met de beste kwaliteit. Op deze manier krijgt hun klant altijd waar hij naar vraagt! Verder werken ze nauw samen met Joosten Ecodak en Interpolis. Joru Green Solutions in coördinator multifunctionele daken waaronder aanleg groene daken en gevels voor MKB. In samenwerking met Joosten Ecodak en Interpolis coachen ze je graag in het conserveren, renoveren en transformeren van uw daken, gevels en infrastructuur naar de nieuwe norm, de biodiversiteit en duurzaamheidstandaard. Joru Green Solutions adviseert en realiseert voor u de multifunctionele gekleurde daken, colour up your roof!

Benieuwd naar wat Joru Green Solutions voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met Erick. 

📧  info@begroeningstechniek.nl

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV