MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--ELINE-JEURISSEN--EXCEPTIONAL
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Eline Jeurissen | Exceptional

Vandaag stellen we graag Eline Jeurissen aan je voor. Eline woont samen met haar man Peter Anthonisse (de partners van Exceptional) sinds kort in hun nieuwgebouwe (t)huis in Arcen. 

Eline en Peter zijn doorgewinterde organisatieprofessionals. Peter is jurist, organisatie- en bestuurskundige en sociaal psycholoog. Eline is bedrijfskundige en coach. 

Ben jij directeur, manager of professional en heb je een organisatievraagstuk (m.b.t. strategie, structuur, cultuur, project) waarover je dolgraag met een deskundige gesprekspartner wilt sparren om je gedachten te ordenen en nieuwe inzichten te krijgen of heb je een persoonlijk thema (weinig zelfvertrouwen, niet lekker in je rol) waaraan je wilt werken met een coach om de vrijheid te ervaren ervan af te zijn? Neem dan eens contact op met Peter of Eline! 

 📞 06 537 182 96

📧 eline@exceptional.nl

 Welkom Eline!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV