MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--DIRK-BONGERS--COMPUTD
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Dirk Bongers | COMPUTD

Dirk is 2 jaar geleden samen met 2 oud klasgenoten @computd gestart. COMPUTD focust zich op advies geven en implementeren van data en digitalisering oplossingen. Uit ervaring weet Dirk dat er bij de MKB’ers in Nederland erg veel data beschikbaar is en er weinig tot geen kennis is over hoe deze data op een slimme manier gebruikt kan worden. Dirk gaat graag in gesprek over wat data voor jouw organisatie kan betekenen.

Dirk Bongers
Co-owner and Data Science consultant

  Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV