MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--DENNIS-NIJSTEN--SD-WORX-PAYROLLING
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Dennis Nijsten | SD Worx Payrolling

Vandaag stellen we graag Dennis Nijsten aan je voor. Dennis is werkzaam als New Business Manager Payrolling bij SD Worx Payrolling. SD Works payrolling is dé partner voor MKB bedrijven die graag ontzorgd willen worden op het gebied van juridisch werkgeverschap. 

Voor hun klanten beperken ze de risico’s van het werkgeverschap en ontzorgen administratief, waardoor zij zich kunnen richten op de kernactiviteiten van hun bedrijf. Ze kiezen er bewust voor om een zeer persoonlijke aanpak te hanteren in samenwerking met hun klant. Die persoonlijke impact, gecombineerd met zeer efficiënte digitale tools en processen, zorgt ervoor dat ze het de klant geweldig gemakkelijk kunnen maken. En dat is hoe SD Worx Payrolling zich onderscheidt op de markt! 

Benieuwd naar wat SD Worx Payrolling voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met Dennis. 

dennis.nijsten@sdworx.com

Welkom Dennis!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV