MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--BOB-VAN-BRINK--HUVER-ADVOCATEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Bob van Brink | Huver Advocaten

Vandaag stellen we graag Bob van Brink aan u voor. Bob is inmiddels ruim 25 jaar advocaat in Venlo bij Huver Advocaten. Hij richt zich speciaal op ondernemers (specialisaties ondernemings- en faillissementsrecht). Samen zoeken naar de beste oplossing voor de klant vindt hij een uitdaging. En, als het nodig is stroopt hij zijn mouwen op om een juridisch robbertje te vechten. 

Buiten zijn werk wandelt Bob graag, doet hij aan fitness en duiken en viert hij graag Carnaval. Ook leest hij graag, waarbij geschiedenis zijn aandacht heeft. Tevens is hij lid van de Raad van Toezicht van Cohesie in Venlo. 

Bob verheugt zich enorm om mede-ondernemers te ontmoeten. Ben jij bovendien benieuwd wat Huver Advocaten voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met Bob op. 

📞0773545566

📧brink@huveradvocaten.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV